Win deze geweldige Ibiza Market caravan en steun tegelijkertijd het goede doel!

Koop een lot voor €2,50 online of op de markt & deel deze actie op social media!
Ben jij, net als wij, ook gek op het vrije leven? Dan is onze geweldig gestylde Ibiza Market caravan echt iets voor jou!En het beste deel? Je kunt hem winnen door een lot te kopen voor maar €2,50! Niet alleen maak je kans op deze droomcaravan, maar je steunt ook meteen een goed doel. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar Asiel DUO Ibiza, een organisatie die zich hartstochtelijk inzet voor zwerfdieren, hen voorziet van liefdevolle zorg en een nieuw thuis biedt..
Doe mee en maak jouw droom van vrijheid waar, terwijl je de dieren helpt!

2 april 2024 start de actie!

De verkoop van de online loten begint op dinsdag 2 april 2024 en loopt tot 11 augustus 2024. De verkoop van de loten op de markten begint op zondag 19 mei in Willemstad en loopt tot 11 augustus 2024 in Bruinisse.
Op elke locatie van Ibiza Market staat de caravan heerlijk te shinen en kun jij jouw lot kopen!
Het is echt van belang dat je ons volgt op social media, want op 11 augustus 2024 om 17u maken we LIVE de gelukkige winnaar bekend. Mis deze fantastische kans niet om niet alleen jouw eigen droomreis te realiseren, maar ook om een verschil te maken in het leven van zwerfdieren op Ibiza.
Ben jij klaar voor het avontuur van je leven? Aarzel niet en koop nu je loten, like en deel op social media, en wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van jouw eigen Ibiza Market caravan! 🚐✨

#WinEenCaravan #SteunHetGoedeDoel #IbizamarketAvontuur #10jaarIbizaMarket