Een zomerse oase in het centrum van Breda

Ibiza Market Breda: Een zomerse oase in het hart van de stad

Het is weer tijd om de summervibes tot leven te brengen in Breda want Ibiza Market keert voor het vierde opeenvolgende jaar terug en wel op zondag 26 mei. En dit jaar maken we het extra speciaal – we strijken namelijk neer op een, voor ons vertrouwde, maar gloednieuwe locatie voor Ibiza Market, midden in het bruisende hart van de stad. Maak je klaar om meegevoerd te worden naar een wereld vol kleur, cultuur en onmiskenbare eilandmagie, op het schilderachtige Kasteelplein in Breda!
En dat we naast Breda wonen is een leuk weetje, maar deze locatie is voor ons nog leuker, omdat we vroeger zelf winkels hebben gehad in het centrum.

Een zonnige zondagmiddag

Stel je voor: een zonnige zondagmiddag, omringd door kraampjes vol met de meest verleidelijke zomeritems. Van bohemian kleding tot handgemaakte sieraden en exotische decoraties voor in huis, elke kraam biedt een uniek aanbod om die heerlijke Ibiza-vibe aan je garderobe toe te voegen of de stijl door te voeren in je huis of tuin.

Een belevenis voor al je zintuigen

Maar bij Ibiza Market draait het niet alleen om het scoren van je nieuwste zomer-outfit. Het gaat ook om de vibe, de muziek en de mensen. Er hangt een heerlijke sfeer terwijl iedereen langs de kraampjes struint.
Het is een belevenis voor al je zintuigen. Laat je verleiden door alle overheerlijke hapjes & drankjes bij de foodtrucks, neem plaats op het terras en geniet van die lekkere Ibiza sound die de sfeer helemaal af maakt.

Ibiza Market staat er om bekend de vakantiestemming op te roepen, en dit jaar is geen uitzondering!

Ibiza Market - Breda op zondag 26 mei

Dus, bereid je voor om ondergedompeld te worden in de unieke en relaxte sfeer van Ibiza Market op het Kasteelplein in Breda. Van exotische jurkjes tot Ibiza stijl voor in huis, er is voor elk wat wils op deze zomerse markt. Je zonnebril op, slippertjes aan, je beste shop-buddy’s aan je zij en genieten maar!!

Ben jij er ook bij op zondag 26 mei?