Ibiza Market Breda

Stap binnen in de betoverende wereld van Ibiza op de Ibiza Market in Breda! Op 26 mei 2024 nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan een dag vol ontdekking, plezier en verrassingen, midden in het historische hart van Breda. Van 11:00 tot 18:00 uur kun je genieten van een levendige marktervaring op een van de meest iconische locaties van de stad: Kasteelplein, Breda.

Een Feest van Kleuren en Creativiteit

Laat je betoveren door een uitgebreide selectie kraampjes, gevuld met de meest kleurrijke en creatieve Ibiza-vondsten. Van unieke kledingstukken tot handgemaakte sieraden en kunstzinnige souvenirs, hier vind je alles wat je zoekt en meer. Ontdek verborgen schatten terwijl je door de markt struint en laat je inspireren door de levendige sfeer om je heen.
Ibiza Market

Win jij deze Ibiza Market caravan?

Ibiza Market bestaan 10 jaar en jij kunt deze geheel complete caravan in Ibiza style winnen. Benieuwd hoe je ‘m kunt winnen?
Kleding
Kleding
Op zoek naar leuke & trendy kleding? Bekijk direct het aanbod!
Schoenen
Schoenen
Laarsjes, sneakers of slippertjes.. je vindt het hier!

Geniet van de Ibiza-vibe in het Hart van Breda

Laat je meevoeren door de ontspannen sfeer van Ibiza terwijl je geniet van heerlijk eten, verfrissende drankjes en live muziek op het sfeervolle Kasteelplein. Proef de smaken van het eiland en laat je verrassen door culinaire hoogstandjes, allemaal terwijl je wordt omringd door de prachtige historische architectuur van Breda. Dit is een ervaring die je niet mag missen!

Ontdek Breda en haar Schatten

Na je bezoek aan de Ibiza Market is er nog genoeg te ontdekken in het bruisende Breda en haar omgeving. Maak een wandeling door de pittoreske straatjes, bezoek de indrukwekkende bezienswaardigheden of geniet gewoon van een ontspannen middag in een van de gezellige cafés. Breda heeft voor iedereen iets te bieden.
Mis deze unieke kans niet om de magie van Ibiza te ervaren, recht hier in Breda. Noteer 26 mei 2024 in je agenda en kom langs bij de Ibiza Market op Kasteelplein. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een dag vol plezier, ontdekking en onvergetelijke herinneringen. Tot dan!