Ibiza Market Brouwersdam

Stap binnen in de betoverende wereld van Ibiza op de Ibiza Market bij Brouwersdam! Op 2 juni 2024 nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan een dag vol ontdekking, plezier en verrassingen, te midden van de adembenemende omgeving van Ouddorp. Van 12:00 tot 18:00 uur kun je genieten van een levendige marktervaring op een van de meest schilderachtige locaties: Ossenhoek 1, Ouddorp.

Een Wereld van Inspiratie en Verrassing

Laat je betoveren door de talloze kraampjes, gevuld met de meest inspirerende en verrassende Ibiza-vondsten. Van hippe kledingstukken tot unieke handgemaakte souvenirs, hier vind je alles wat je zoekt en meer. Ontdek verborgen schatten terwijl je langs de kraampjes struint en laat je inspireren door de levendige sfeer van de markt.
Ibiza Market

Win jij deze Ibiza Market caravan?

Ibiza Market bestaan 10 jaar en jij kunt deze geheel complete caravan in Ibiza style winnen. Benieuwd hoe je ‘m kunt winnen?
Kleding
Kleding
Op zoek naar leuke & trendy kleding? Bekijk direct het aanbod!
Schoenen
Schoenen
Laarsjes, sneakers of slippertjes.. je vindt het hier!

Geniet van de Ibiza-sfeer aan de Kust

Laat je meevoeren door de relaxte sfeer van Ibiza terwijl je geniet van heerlijke hapjes, verfrissende drankjes en zwoele deuntjes aan de kust. Proef de smaken van het eiland en laat je verrassen door culinaire hoogstandjes, allemaal terwijl je uitkijkt over de glinsterende wateren van Brouwersdam. Dit is de ultieme manier om het vakantiegevoel op te roepen.

Ontdek Ouddorp en haar Natuurlijke Schoonheid

Na je bezoek aan de Ibiza Market is er nog genoeg te ontdekken in het pittoreske Ouddorp en haar omgeving. Maak een wandeling langs de uitgestrekte stranden, verken de nabijgelegen duinen of geniet gewoon van een ontspannen middag in de natuur. Met haar ongerepte schoonheid en rustige sfeer is Ouddorp een ware oase van rust.
Mis deze unieke kans niet om de magie van Ibiza te ervaren, recht hier bij Brouwersdam. Noteer 2 juni 2024 in je agenda en kom langs bij de Ibiza Market op Ossenhoek 1, Ouddorp. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een dag vol plezier, ontdekking en onvergetelijke herinneringen. Tot dan!