Ibiza Market Bruinisse

Stap binnen in de betoverende wereld van Ibiza op de Ibiza Market in Bruinisse! Op 11 augustus 2024 nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan een dag vol ontdekking, plezier en verrassingen, in de sfeervolle omgeving van de Jachthaven in Bruinisse. Van 11:00 tot 17:00 uur kun je genieten van een levendige marktervaring op een van de meest charmante locaties in de regio.

Een Feest van Kleuren en Creativiteit

Laat je betoveren door een overvloed aan kraampjes, gevuld met de meest kleurrijke en creatieve Ibiza-vondsten. Van modieuze kledingstukken tot unieke handgemaakte souvenirs, hier vind je alles wat je zoekt en meer. Struin langs de kraampjes en ontdek verborgen schatten terwijl je wordt omringd door de levendige sfeer van de markt.
Ibiza Market

Win jij deze Ibiza Market caravan?

Ibiza Market bestaan 10 jaar en jij kunt deze geheel complete caravan in Ibiza style winnen. Benieuwd hoe je ‘m kunt winnen?
Kleding
Kleding
Op zoek naar leuke & trendy kleding? Bekijk direct het aanbod!
Schoenen
Schoenen
Laarsjes, sneakers of slippertjes.. je vindt het hier!

Geniet van de Ibiza-vibe bij de Jachthaven

Laat je meevoeren door de ontspannen sfeer van Ibiza terwijl je geniet van heerlijke hapjes, verfrissende drankjes en zomerse deuntjes bij de schilderachtige Jachthaven. Proef de smaken van het eiland en laat je verrassen door culinaire hoogstandjes, allemaal terwijl je geniet van het uitzicht op de kabbelende wateren van Bruinisse. Dit is een ervaring die je niet mag missen!

Ontdek Bruinisse en haar Maritieme Schoonheid

Na je bezoek aan de Ibiza Market is er nog genoeg te ontdekken in het pittoreske Bruinisse en haar omgeving. Maak een wandeling langs de kade, verken de historische scheepswerven of geniet gewoon van een ontspannen middag aan het water. Met haar rijke maritieme geschiedenis en charmante ambiance is Bruinisse de perfecte plek voor een dagje uit.
Mis deze unieke kans niet om de magie van Ibiza te ervaren, recht hier in Bruinisse. Noteer 11 augustus 2024 in je agenda en kom langs bij de Ibiza Market bij de Jachthaven. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een dag vol plezier, ontdekking en onvergetelijke herinneringen. Tot dan!