Ibiza Market Elburg

Stap binnen in de betoverende wereld van Ibiza op de Ibiza Market in Elburg! Op 8 juni 2024 nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan een dag vol ontdekking, plezier en verrassingen, midden in het historische centrum van Elburg. Van 11:00 tot 17:00 uur kun je genieten van een levendige marktervaring op een van de meest charmante locaties: het centrum van Elburg.

Een Feest van Kleuren en Creativiteit

Laat je betoveren door een overvloed aan kraampjes, gevuld met de meest kleurrijke en creatieve Ibiza-vondsten. Van trendy kledingstukken tot unieke handgemaakte souvenirs, hier vind je alles wat je hart begeert en meer. Struin langs de kraampjes en ontdek verborgen schatten terwijl je wordt omringd door de levendige sfeer van de markt.
Ibiza Market

Win jij deze Ibiza Market caravan?

Ibiza Market bestaan 10 jaar en jij kunt deze geheel complete caravan in Ibiza style winnen. Benieuwd hoe je ‘m kunt winnen?
Kleding
Kleding
Op zoek naar leuke & trendy kleding? Bekijk direct het aanbod!
Schoenen
Schoenen
Laarsjes, sneakers of slippertjes.. je vindt het hier!

Geniet van de Ibiza-vibe in het Historische Centrum

Laat je meevoeren door de ontspannen sfeer van Ibiza terwijl je geniet van heerlijke hapjes, verfrissende drankjes en vrolijke muziek in het sfeervolle historische centrum van Elburg. Proef de smaken van het eiland en laat je verrassen door culinaire hoogstandjes, allemaal terwijl je geniet van de historische pracht van Elburg. Dit is een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Ontdek Elburg en haar Historische Schatten

Na je bezoek aan de Ibiza Market is er nog genoeg te ontdekken in het pittoreske Elburg en haar omgeving. Maak een wandeling door de geplaveide straatjes, verken de historische bezienswaardigheden of geniet gewoon van een ontspannen middag op een van de gezellige terrassen. Met haar rijke geschiedenis en authentieke charme is Elburg een ware parel aan de Veluwe.
Mis deze unieke kans niet om de magie van Ibiza te ervaren, recht hier in Elburg. Noteer 8 juni 2024 in je agenda en kom langs bij de Ibiza Market in het centrum van Elburg. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een dag vol plezier, ontdekking en onvergetelijke herinneringen. Tot dan!