Ibiza Market Nesselande

Stap binnen in de betoverende wereld van Ibiza op de Ibiza Market in Nesselande! Op 30 juni 2024 nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan een dag vol ontdekking, plezier en verrassingen, aan de kosmopolitische Kosboulevard in Rotterdam-Nesselande. Van 11:00 tot 18:00 uur kun je genieten van een levendige marktervaring op een van de meest bruisende locaties in de regio.

Een wereld vol verleidingen

Laat je betoveren door een overvloed aan kraampjes, gevuld met de meest kleurrijke en creatieve Ibiza-vondsten. Van modieuze kledingstukken tot unieke handgemaakte souvenirs, hier vind je alles wat je zoekt en meer. Struin langs de kraampjes en ontdek verborgen schatten terwijl je wordt omringd door de levendige sfeer van de markt.
Ibiza Market

Win jij deze Ibiza Market caravan?

Ibiza Market bestaan 10 jaar en jij kunt deze geheel complete caravan in Ibiza style winnen. Benieuwd hoe je ‘m kunt winnen?
Kleding
Kleding
Op zoek naar leuke & trendy kleding? Bekijk direct het aanbod!
Schoenen
Schoenen
Laarsjes, sneakers of slippertjes.. je vindt het hier!

Geniet van de Ibiza-vibe aan de Boulevard

Laat je meeslepen door de ontspannen sfeer van Ibiza terwijl je geniet van heerlijke hapjes, verfrissende drankjes en zomerse deuntjes aan de bruisende boulevard. Proef de smaken van het eiland en laat je verrassen door culinaire hoogstandjes, allemaal terwijl je uitkijkt over het levendige straatbeeld van Rotterdam-Nesselande. Dit is een ervaring die je niet mag missen!

Ontdek Rotterdam-Nesselande en haar Dynamiek

Na je bezoek aan de Ibiza Market is er nog genoeg te ontdekken in het moderne Rotterdam-Nesselande en haar omgeving. Maak een wandeling langs de levendige boulevard, verken de nabijgelegen winkels of geniet gewoon van een ontspannen middag aan het strand. Met haar dynamische sfeer en kosmopolitische flair biedt Rotterdam-Nesselande voor elk wat wils.
Mis deze unieke kans niet om de magie van Ibiza te ervaren, recht hier in Nesselande. Noteer 30 juni 2024 in je agenda en kom langs bij de Ibiza Market aan de Kosboulevard. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een dag vol plezier, ontdekking en onvergetelijke herinneringen. Tot dan!