Ibiza Market Zoutelande

Stap binnen in de betoverende wereld van Ibiza op de Ibiza Market in Zoutelande! Op 13 juli 2024 nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan een dag vol ontdekking, plezier en verrassingen, in de pittoreske Langstraat in Zoutelande. Van 11:00 tot 18:00 uur kun je genieten van een levendige marktervaring op een van de meest charmante locaties in de regio.

Een Feest van Kleuren en Creativiteit

Laat je betoveren door een overvloed aan kraampjes, gevuld met de meest kleurrijke en creatieve Ibiza-vondsten. Van modieuze kledingstukken tot unieke handgemaakte souvenirs, hier vind je alles wat je zoekt en meer. Struin langs de kraampjes en ontdek verborgen schatten terwijl je wordt omringd door de levendige sfeer van de markt.
Ibiza Market

Win jij deze Ibiza Market caravan?

Ibiza Market bestaan 10 jaar en jij kunt deze geheel complete caravan in Ibiza style winnen. Benieuwd hoe je ‘m kunt winnen?
Kleding
Kleding
Op zoek naar leuke & trendy kleding? Bekijk direct het aanbod!
Schoenen
Schoenen
Laarsjes, sneakers of slippertjes.. je vindt het hier!

Geniet van de Ibiza-vibe in het Sfeervolle Zoutelande

Laat je meevoeren door de ontspannen sfeer van Ibiza terwijl je geniet van heerlijke hapjes, verfrissende drankjes en zomerse deuntjes in het schilderachtige Zoutelande. Proef de smaken van het eiland en laat je verrassen door culinaire hoogstandjes, allemaal terwijl je geniet van de charmante ambiance van deze Zeeuwse kustplaats. Dit is een ervaring die je niet mag missen!

Ontdek Zoutelande en haar Natuurlijke Schoonheid

Na je bezoek aan de Ibiza Market is er nog genoeg te ontdekken in het sfeervolle Zoutelande en haar omgeving. Maak een wandeling langs de prachtige kustlijn, verken de nabijgelegen duinen of geniet gewoon van een ontspannen middag op het strand. Met haar natuurlijke schoonheid en ontspannen sfeer is Zoutelande de perfecte plek om tot rust te komen.
Mis deze unieke kans niet om de magie van Ibiza te ervaren, recht hier in Zoutelande. Noteer 13 juli 2024 in je agenda en kom langs bij de Ibiza Market in de Langstraat. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een dag vol plezier, ontdekking en onvergetelijke herinneringen. Tot dan!