Hotel Iberostar Selection Albufera Playa

Geplaatst door Ibizamarket

Boek nu vanaf€1086.00

Omschrijving Hotel Iberostar Selection Albufera Playa

Hotel Iberostar Selection Albufera Playa heeft een perfecte ligging aan het werkelijk schitterende strand en is vooral gericht op volwassenen. In dit fantastische hotel ontbreekt het je aan niets. Een duik nemen in één van de zwembaden, zonnen op het terras, nippen van een cocktail en lekker eten, heerlijk! Het ligt ook nog eens vlak bij natuurreservaat Albufera Park, een prachtige plek voor een wandeling.

Het pronkstuk van dit hotel is het dakterras. Hier kun je de hele dag genieten van het zonnetje, terwijl je over de rand van het zwembad hangt, of luiert op een ligbedje. Wil je even helemaal tot rust komen? Breng dan een bezoek aan de spa en zoek een weldadige massage uit. Daarna voel je je weer als herboren. Liever iets sportiever bezig tijdens de vakantie? Sla een balletje op de padelbaan of breng een bezoek aan de fitness.

Voor het eten hoef je de deur niet uit, want er is een buffetrestaurant, waar iedere dag weer van alles voor je klaar staat. En waar je lekker buiten kunt zitten. Daar komt nog eens bij dat je gebruik mag maken van de faciliteiten van het naastgelegen hotel Iberostar Selection Albufera Park. De hotels lopen in elkaar over en horen bij elkaar Je kunt hier dus heel gemakkelijk naartoe voor bijvoorbeeld de restaurants die zich in het Park-gedeelte bevinden. Of je nu een fan bent van Griekse lekkernijen, Mexicaanse of Spaanse, tijdens deze vakantie kun je zeker je smaakpapillen prikkelen! Vergeten we nog bijna de Beach Grill aan zee… Klinkt goed, nietwaar?

Andere populaire locaties in Ibiza

Hieronder vind je andere populaire locaties in Ibiza die bij de bezoekers van Ibizamarket.nl erg populair zijn.

Geplaatst door Ibizamarket

La Caleta

Boek nu vanaf€600.00

Geplaatst door Ibizamarket

H Top Platja Park

Boek nu vanaf€330.00

Geplaatst door Ibizamarket

Golden Port Salou & Spa

Boek nu vanaf€268.00

Geplaatst door Ibizamarket

California

Boek nu vanaf€221.00

Geplaatst door Ibizamarket

15 daagse fly drive Grand Tour Andalusië

Boek nu vanaf€1027.00

Geplaatst door Ibizamarket

Ramada by Wyndham Costa del Sol

Boek nu vanaf€956.00