Informatie voor standhouders

Je huurt de door jou bestelde kraam gedurende de dag van de markt. In deze huurperiode ben je zelf verantwoordelijk voor de gehuurde kraam. Jouw plaats wordt door de organisatie aangewezen. Alleen volwassenen (18 jaar en ouder) kunnen een kraam huren.
Je huurt een kale grondplaats zoals aangegeven op het inschrijfformulier. Hier staat niks op. Jouw plaats wordt door de organisatie aangewezen. Alleen volwassenen (18 jaar en ouder) kunnen een kraam huren.
Je huurt een grondplaats van 3×3 waar een tent opstaat. Je huurt de tent van Nezz Events gedurende de dag van de markt. In deze huurperiode ben je zelf verantwoordelijk voor de gehuurde tent.
LET OP! Je ontvangt een email met de op- en afbouw tijden op de laatste donderdag voor het evenement. Hierin vind je ook de verdere informatie omtrent de markt.
Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk om je eigendommen vast te zetten bij wind of te beschermen bij regen! De organisatie kan hier niet aansprakelijk voor worden gesteld!
Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar afval. Dit graag meenemen of deponeren in de daarvoor bestemde afvalbakken.

Uitleg kramen en grondplaatsen

De kramen hebben een afmeting van 4×1.20. Dit is de ruimte die je kunt benutten op de planken. Elke kraam heeft een dakje. Wil je extra ruimte naast je kraam, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Kramen mogen gedeeld worden, geef dit wel even aan op het inschrijfformulier bij opmerkingen met wie je de kraam wilt delen.
Losse grondplaatsen worden geheel naar eigen wens ingedeeld. Je huurt alleen de grondplaats, er staat dus geen stand of tafel oid. (hier dien je zelf voor te zorgen). Je krijgt de door jou bestelde afmeting, wil je er nog iets naast zetten bestel hier dan extra ruimte voor.
Je huurt een witte easy-up tent van Nezz Events gedurende de dag van de markt. Deze staat voor je klaar bij aankomst. Aan de tent mogen geen zware artikelen worden gehangen. Eventuele schade door huurder aangebracht is voor rekening huurder.
Overige info: Alle kramen en gehuurde tenten tijdens Ibiza Market worden extra vastgezet met spanbanden. Zo ben je verzekerd van een kraam die goed vaststaat tijdens de wind. Je ondervindt geen hinder van de spanbanden.
De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vermissing, schade aangebracht door derden of dergelijke.
Alle prijzen zijn exclusief BTW.